Josip Colnar i Darko Neral pobjednici ovogodišnjeg teniskog turnira parova karlovačkih rotaryjanaca

Pod teniskim šatorom u Vrbanićevom perivoju održan je tradicionalni teniski turnir parova članova Rotary kluba Karlovac – Rotary Indoor 2019., uz sudjelovanje osam parova. Igralo se po skraćenom pravilu na 7 gemova. Poslije vrlo zanimljivih, žestokih i neizvjesnih mečeva u borbi za svaki poen, postignuti su sljedeći rezultati:

1. mjesto – Josip Colnar i Darko Neral 2. mjesto – Zijad Smajić i Nikola Sumina 3. mjesto dijele – Mirko Butković i Želimir Feitl, te Juraj Malić i Domagoj Škrtić

Posebno su pohvaljeni – najstariji sudionik turnira Mirko Butković te najstariji par Mirko Butković i Želimir Feitl (83+70, sveukupno 153 godine), kao i najmlađi sudionik Domagoj Škrtić.

– Na kraju je održana nezaobilazna zajednička večera koja je protekla u opuštenoj atmosferi, te iz čijeg prihoda će biti stipendirani dobri studenti slabijeg imovinskog stanja. Iz uplate sudionika i donatora prikupljeno je preko 3.000 kuna. Naglasio bih da najveća zasluga za gotovo savršenu organizaciju pripada direktoru turnira Ivanu Stojkoviću, koji je bio i glavni i nenadmašan kuhar – kaže najstariji sudionik Mirko Butković, inače KAŠ-ev povremeni vanjski suradnik sa sličnih natjecanja.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest