Uoči večerašnjeg derbija s Kaštelanima a nakon poraza u Splitu trenerica rukometaša Karlovca Tanja Rašić najavljuje: Još nije sve izgubljeno!

Večeras u 18 sati na parketu dvorane kraj Korane

trećeplasirana momčad ovogodišnjeg prvenstva 1. HRL Jug, rukometaši Karlovca, dočekuju drugoplasiranu momčad Ribola Kaštela. Prije ovog 14. kola, Kaštelani imaju 20, a Karlovčani 18 bodova. Prvi Dubrovnik je sakupio 23 boda. Prema pozicijama na ljestvici trebao bi to biti derbi kola.

Prošlog vikenda rukometaši trenerice Tanje Rašić neugodno su iznenadili i razočarali karlovačku sportsku javnost neočekivanim porazom od posljednjeg Splita čime su si znatno umanjili izglede za osvajanje prvog mjesta u prvoj rukometnoj ligi južne skupine i povratkom u Premijer ligu.

– Usprkos nenadanoga i neugodnog poraza protiv Splitu pod Marjanom nismo potonuli i nećemo se do zadnjeg kola predali da bi ostvarili naš plan i želje uz ovogodišnje natjecanje. Dakle i dalje idemo svojim zacrtanim pravcem, korak po korak, kolo po kolo. Još nije sve izgubljeno. I Dubrovčani se negdje mogu poskliznuti kao što se je i nama dogodilo u Splitu. Sada nam je najvažnije da večeras u Karlovcu pobijedimo jednog od konkurenata za naslov a to je Ribola Kaštela – i dalje je optimist trenerica Karlovca Tatjana Rašić.

Nakon upale pluća u momčad Karlovca vraća se Ivan Rukavina, ali i dalje ekipi neće biti na raspolaganju ozlijeđeni Hrvojević i Makarun.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest