Rukometni derbi posljednjeg kola u Dubrovniku: Karlovac mora odigrati hrabro!

U subotu se igra posljednje 22. kola 1. Hrvatske rukometne lige Jug. Rukometni klub Dubrovnik osigurao je dva kola prije kraja naslov prvaka i plasman u Premijer ligu, a u subotu (19,30 sati) će ugostiti drugoplasirani Karlovac i u derbiju zajedno s navijačima proslaviti povijesni uspjeh. Zasluženo. Svi su sigurni da će Dubrovnik ovaj vikend slaviti. Grad vaterpola postat će barem na jedan dan grad – rukometa!

Gosparima, dakle, slijedi još i taj derbi s Karlovcem, rezultatskog imperativa nema, ali ne žele pokvariti feštu. Sprema se posebno slavlje, bit će dodjela medalja, vatromet, prilikom predstavljanja momčadi dvorana će biti zamračena, najavljuju iz Dubrovnika. Tijekom prvenstva mogli smo se uvjeriti da Dubrovnik nije bauk i nepobjediva momčad. Karlovac mora odigrati hrabro! Možebitnom pobjedom sigurno neće pokvariti raspoloženje domaćinu, ali bi sebi mogao stvoriti satisfakciju za propuštenim porazima tijekom ovoga prvenstva. Svi bi to znali cijeniti.

I za kraj još nešto – zanimljiv je put trenera Dubrovnika Silvija Ivandije koji je jedno vrijeme bio uspješan strateg rukometaša Karlovca. Rođen je u Osijeku odakle izbiva već 24 godine. Nakon Osijeka put ga je odnio u Split gdje se oženio i ‘stacionirao’. Dijete mu se rodilo u Karlovcu, a sad je u Dubrovniku.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest