“Panda” Kristina Čerina osvojila zlatnu medalju i titulu državne prvakinje

U Otočcu je prvenstvo Hrvatske u taekwondou za mlađe seniore i seniorke i 18. Gacka Open na kojem su karlovačko-dugoreški tekvondaši polučili solidne rezultate .Nastupilo je nešto više od 120 natjecatelja.

TKD BANIJA PANDAS: Brončana medalja za Ivu Požega

Seniorke TKD Banija Pandas osvojile su zlatnu i brončanu medalja. Zlatnu medalju i titulu državne prvakinje osvojila je Kristina Čerina (-68 kg), a brončanu medalju osvojila je Iva Požega (+73 kg). Lucija Hrebac (-57 kg) poražena je u borbi za medalju. Mlađe seniorke osvojile su ekipno 3. mjesto u državi.

Na 18. Gacka Openu, kriterijskom turniru za nacionalnu rang listu. Banija Pandas nastupio je s dva najbolja kadeta, Petar Fičko (-45 kg) i Lucio Matuzić (-41 kg) osvojili su dvije zlatne medalje i plasirali se na prvu poziciju u kategoriji. Fičko je proglašen i najboljim kadetom turnira. Kadeti su osvojili ekipno 3. mjesto.

TK PRANA: Tena Naglić viceprvakinja države

Članica TKD Prana Tena Naglić je na prvenstvu Hrvatske u kategoriji seniorki (-49 kg) osvojila srebrnu medalju, a Nikola Brnardić i Sandro Tuškan nisu se uspjeli izboriti za medalje.

Na turniru Gacka Open srebro je osvojio kadet član TKD Prana Oscar Kovačić (-45 kg) a brončanu medalju uzela kadetkinja Aleksandra Macuta (-55 kg). Nastupila je i Leona Grubiša ali nije uspjela izboriti odličje.

DUGA RESA: Upisali nove bodove

Iz TKD Duga Resa na 18. Gacka Openu nastupila je kadetkinja Tea Trupković (-51 kg) koja je osvojila prvo a kadet Dominik Aršulić (-65 kg) 2. mjesto. Seniorka Lucija Polović (-53 kg) je poražena već u prvom kolu.

– Ovo je bio turnir za Kadetsku rang listu gdje su naši natjecatelji upisali nove bodove – zadovoljan je trener Nikola Car.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest