Mrežnica Run 2019. izazov u prirodi: Ovo bi moglo biti jedno nezaboravno iskustvo, prijaviti se može do 25. svibnja

U nedjelju 23. lipnja u gradu Duga Resa, udaljenom 65 kilometara od Zagreba, održat će se cestovna atletska utrka građana – 2. Mrežnica Run 2019. Prijaviti se mogu sportaši, profesionalni trkači, ali i svi koji žele malo dodatne rekreacije. Pa zašto baš Vi ne bi sudjelovali u utrci? Pozovite i svoje prijatelje jer bi ovo moglo biti jedno nezaboravno iskustvo.

Prijave su otvorene sve do 9. lipnja, a kako bi nabavili svoju kotizaciju po povoljnijoj cijeni, prijavite se do 25. svibnja 2019.

Prijava za utrke na 5km i 10km https://goo.gl/forms/ZFcWhmnSvYn6Udho2 Prijava za dječje utrke https://goo.gl/forms/4C31P4f3Ne7tuN0k2

Prošle godine ovo je bio veliki događaj s više od 200 prijavljenih, a ove godine očekuje se i znatno veći broj prijava.

Staza kojom će trkači projuriti – proteže se ulicama grada Duge Rese te obalom prelijepe rijeke Mrežnice, jedne od najposjećenijih turističkih destinacija kontinentalne Hrvatske. Ova utrka sastoji se od 1 kruga duljine 5000 m za dionicu od 5 km, odnosno 2 kruga za dionicu od 10 km.

Oglasnik je ove godine medijski pokrovitelj ove zelene utrke. Na obali rijeke Mrežnice trkačima će se pridružiti i Oglasnikov papagaj koji će začiniti Dugu Resu pozitivom i motivirati sve sudionike toplim zagrljajima.

Za povratak snage i energije osigurana je i okrepa na samom startu, tijekom utrke, a u ciljnom prostoru osigurano je voće, krafne, napitci ….

Svim trkačima na 5 km i/ili 10 km s uplaćenom kotizacijom osiguran je:

startni broj i čip vrećica majica s logom utrke bandana

Apsolutni pobjednik i pobjednica u utrkama 5 km i 10 km bit će također nagrađeni umjetničkim slikama Dugorešana, akademskog slikara Vladimira Bašića i slikara Vladimira Halovanića. Peharima se nagrađuje apsolutni pobjednik i pobjednica utrke na 5 km i 10 km te najbrži Dugorešanin i Dugorešanka na 5 km i 10 km, dok se medaljama nagrađuju tri prvoplasirana i prvoplasirane po kategorijama za muškarce i žene.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest