U županijskom veslačkom meču na Jarunu Karlovčanka Hodak pobijedila Ogulinku Poljančić, a u klupskom dvoboju Vrabac bolji od Konjevode

Nakon Pule i Vukovara, ovog vikenda 3. regata Veslačkog kupa ‘Miljenko Finderlea’ i 27. Intercity regata održane su na jarunskom jezeru u Zagrebu u organizaciji VK Trešnjevka i u suorganizaciji s Veslačkim savezom Zagreba. U dva dana natjecanja veslači karlovačke Korana postigli su dobre rezultate.

U kategoriji samaca za kadete A Luka Hajdin zauzeo je 2. mjesto u finalu A i to samo 4 sekunde zaostatka za prvoplasiranim. Dvojac na pariće za kadete A u kojem su veslali Mauro Bauer i Igor Šušnjar u A finalu ove utrke zauzeli su 4. mjesto.

U samcu za juniore A Mario Konjevoda i Patrik Vrabac u svojim su eliminacijskim utrkama zauzeli treća mjesta pa su se našli u završnoj utrci B finala. Patrik Vrabac osvojio je 1. mjesto i to s 5 sekundi prednosti ispred svog klupskog kolege Marija Konjevode koji je bio drugi u B finalu.

Drugog dana natjecanja natjecala se je samo Koranina mlada veslačka nada Ema Hodak. U kategoriji samca za kadetkinje B ona je u A finalu utrke bila premoćno prva, čak 20 sekundi ispred drugoplasirane Izabele Poljančić iz Veslačkog kluba Sabljaci iz Ogulina. U nenadanom županijskom veslačkom meču na Jarunu Karlovčanka pobijedila Ogulinku.

Osim Izabele Poljančić VK Sabljaci imao je još jednog predstavnika na natjecanju. Davor Poljančić nastupio je u kategoriji samaca za juniore B osvojivši 2. mjesto u finalu A.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest