Pobjednica Samoborka Lana Bukvić, Karlovčanki Luciji Vojak drugo, Neli Ban treće mjesto

Na terenima Teniskog kluba Ogulin odigrano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske za uzrast do 10 godina za regiju Središnje Hrvatske na kojemu su među ostalim nastupile i karlovačke predstavnice i ostvarivši zapažen rezultat.

Kod karlovačkih djevojčica najuspješnija bila je Lucija Vojak, članica TK Jastrebarsko, koja je s 4:1 u završnici poražena od Lane Bukvić iz TK Samobor. Do same završnice Vojak je s 4:0 nadigrala Melani Futvić iz TK Zlatar, sa 4:2 Viktoriju Sabljak iz TK Ogulin a u polufinalu je s 4:2 nadigrala Saru Bedenik iz TK ITeam.

Pitanje je zašto talentirana Lucija Vojak nije član TK Karlovac već susjednog kluba iz Jastrebarskog o kojemu se također brine još jedan Karlovčanin Siniša Gorup

Odlično je igrala i druga karlovačka predstavnica Nela Ban koja je zaustavljena u polufinalu upravo od pobjednice turnira. David Smokrović je osvojio 1., Luka Basar 2. mjesto.

Nakon dugo vremena TK Karlovac tako ponovno uz mlade dječake kao što su Ivano Alić, David Smokrović i Luka Basar, te nešto stariji ali izuzetno talentirani Ivor Gačić, ima generaciju mladih teniskih nada koje bi mogle podsjetiti na vremena zlatne generacije karlovačkih tenisača: Hoppea, Švegara, Gudelja, Gačića, brata i sestre Smojver i ostalih koji su postizali sjajne rezultate čak i izvan granica Lijepe Naše.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest