Dvije zlatne medalje za mlade karlovačke tekvondašice na međunarodnom turniru u Zadru

Taekwondo klub Karlovac nastupio je u zadarskim Jazinama s četiri natjecateljice i natjecatelja u mladim dobnim skupinama na turniru 4. Zadar Open 2019. na kojem je nastupilo sveukupno 88 natjecatelja iz 14 klubova iz četiri države.

REZULTATI

1. mjesto: Ester Mržljak, MKŽB – 36 kg (2 pobjede), ujedno je i proglašena najboljom mlađom kadetkinjom turnira 1. mjesto: Stella Mržljak, MKŽB -30 kg (2 pobjede) 2. mjesto: Rebecca Mržljak, MKBŽ -30 kg (1 pobjeda) 2. mjesto: Fran Sutlić, KBM -57 kg (bp)

Karlovačke tekvondašice sudionice međunarodnog ljetnog taekwondo kamp za djecu i mlade

– Ovo neće biti klasični taekwondo kamp, ovo će biti i edukativna radionica u kojoj će za vrijeme boravka imati priliku upoznati se s poznatim sportašima, nutricionistima, fizijatrima, liječnicima, sportskim psiholozima i trenerima i time širiti svoje spoznaje i saznanja o zdravlju i sportu. Sljedeće godine planiramo uvrstiti ga u europske projekte i te bi trebao poprimiti međunarodni karakter većih razmjera jer planiramo dovesti ekipe iz inozemstva kojima bi uz promociju hrvatskog turizma željeli promovirati zdrav život bez nasilja, droge i ostalim porocima današnjice – rekla je Tamara Pradegan pokretač ovog kampa

Kamp se održava u mjestu Kukljica na otoku Ugljanu od 23. do 30. lipnja 2019. godine. Svojim vršnjacima pridružile su se i kadetska reprezentativka Magdalena Ljubić i Dalija Bunčić, članice Taekwondo kluba Karlovac.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest