Hostel Karlovac u Selcu napunile karlovačke mlade nade – košarkaši Šanca i nogometaši Ilovca

Kako se zahuktava turistička sezona tako su i događanja u Hostelu Karlovac u Selcu sve sadržajnija i mnogobrojnija. Kraj školske godine i početak praznika odlučili su u karlovačkom odmaralištu obilježiti mladi nogometaši NK Ilovac i košarkaške nade KK Šanac.

“Kanarinci” s Ilovca redoviti su gosti i ovdje se osjećaju kao kod svoje kuće i jedni su od najdražih i najčešćih posjetitelja Hostela Karlovac i to više puta u godini. Njih 40-tak pod vodstvom četiri trenera i voditelja škole nogometa Igora Geca vrijedno trenira dva puta dnevno, a ostalo vrijeme provode na plaži i drugim aktivnostima.

– Ovaj ljetni nogometni kamp već je prerastao u tradiciju. Svi smo zauzeti i jako zadovoljni svim ponuđenim. Uistinu uživamo bez obzira na tropske vrućine – riječi su jednog od sudionika kampa.

Vrlo aktivni su i mladi košarkaši KK Šanac. Njih 20-ak jako je zadovoljno podlogom na igralštu, a naročito s koševima koji su za ovu priliku posuđeni iz sportske dvorane Grada Crikvenice.

– Moram priznati da su uvjeti koji su nas dočekali ovdje u Selcu premašili naša očekivanja. Zato smo i krenuli s relativno malim brojem polaznika. I prije je postojala želja za organizacijom ovakvog kampa, ali su koševi uvijek bili problem. Sada imamo profesionalne koševe i pravi teren, a dodatno se koristimo i ostalim igralištima, te obavezno igramo i vaterpolo. Djeca su oduševljena, a već sada imamo upite iz prijateljskih klubova tako da sam uvjeren da će nas već sljedeću sezonu biti preko stotinu – kaže trener Karlovčana Marko Novaković.

Inače košarkaši odlično surađuju s nogometašima i usklađuju termine korištenja svih igrališta Hostela Karlovac. Zbog tropskih vrućina naročito su atraktivni ranojutarnji termini i igranje noćno pod reflektorima koje privlači i pažnju sve većeg broja gostiju na Crikveničko-vinodolskoj rivijeri.

A zadovoljan je i direktor Hostela Karlovac Dario Smojver koji je bio kratak:

– Obećao sam da ću vratiti Karlovčane u njihovo odmaralište. To činim s radošću i ovo je dokaz da smo na dobrom putu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest