Dječji dan, 10 tenisačica i 33 tenisača u 54 susreta obilježili ovogodišnji 26. Memorijal u spomen na sve hrvatske branitelje

Član Teniskog kluba Karlovac Siniša Gorup pobjednik je u memorijalnoj kategoriji 35+ Memorijalnog teniskog turnira igranog u spomen svim hrvatskim braniteljima, kao i u spomen na bivše članove TK Karlovac koji su poginuli u domovinskom ratu, Brunu Majolija i Nenada Bunčića. Drugo mjesto u toj kategoriji zauzeo je Matija Glazer, a treće Ivan Ban (svi članovi TK Karlovac). Višestruki pobjednik turnira Zdenko Hoppe, ove godine je dominirao u kategoriji 60+.

Na teniskim terenima u Vrbanićevom perivoju nastupilo je 10 tenisačica i 33 tenisača koji su se natjecali u 9 starosnih kategorija. Ukupno je odigrano 54 susreta a najbolja tri natjecatelja po kategoriji dobili su sportske nagrade pehare i majice za uspomenu za sudjelovanje na turniru.

Ostali rezultati po kategorijama: G30-: 1. Tomislav Braun, 2. Marko Repac, 3. Leon Findrih G30+: 1. Marin Lagunđija, 2. Dalibor Javorski, 3. Mario Podrebarac G45+ A: 1. Pavao Kukić, 2. Nino Golubić, 3. Adalbert Havaš G55+: 1. Borislav Manojlović, 2. Željko Grgas 3. Oleg Ivković G60+: 1. Zdenko Hoppe, 2. Mladen Lukić, 3. Borivoj Dakić G65+: 1. Živko Dmitrović, 2. Darko Protić, 3. Nikola Crljenica D30+: 1. Biserka Furač, 2. Jasna Lemić, 3. Magdalena Bačić D60+: 1. Marina Brajković, 2. Branka Dmitrović, 3. Slavica Čosović

– Turnir je započeo Dječjim danom gdje su najmlađi članovi našeg kluba demonstrirali vještinu igranja tenisa još mlađim budućim tenisačima, djeci sportskog vrtića Gaza, koja su izašla na teren i igrali se reketom i lopticom te su poslije crtežima pokušali dočarati što su osjetili na terenu – kaže tajnik kluba Božidar Brajković.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest