Poginuli traktorist je 54-godišnjak – ne zna se zašto je sletio s ceste; na A-1 teško ozlijeđen motociklist iz Njemačke

foto arhiva KAportala

Vozač traktora koji je jučer poginuo u Gorincima je 54-godišnjak, a zašto je do kobnog slijetanja s ceste došlo i u kojem točno vremenu još se ne zna. Podsjetimo, nesreća se dogodila na lokalnoj cesti u ovom mjestu na području Generalskog Stola.

– Jučer u vremenu od 9.30 do 20.15 sati lokalnom cestom kroz mjesto Gorinci, općina Generalski Stol, traktorom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 54-godišnjak. Prilikom izlaska iz zavoja zbog neutvrđenih razloga sletio je u udolinu i smrtno stradao. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće, izvijestila je PU karlovačka.

Osim ove, u županiji se jučer dogodilo još pet prometnih nesreća, a među njima i ona na autocesti A-1 u kojoj je teško ozlijeđen motociklist iz Njemačke. Bilo je to oko 9.40 sati na 42. kilometru autoceste.

– Motociklom njemačkih registracijskih oznaka upravljao je 60-godišnji državljanin Njemačke koji je zbog nedržanja potrebnog razmaka između vozila udario u osobni automobil bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka kojim je u istom smjeru ispred njega upravljao državljanin Bosne i Hercegovine. Tom prilikom motociklist je pao na kolnik i teško se ozlijedio, navela je policija, dodavši da će protiv državljanina Njemačke biti proslijeđen obavezni prekršajni nalog i da je nastala materijalna šteta veća od 19.000 kuna.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest