Odličan start karlovačkih karataša na prvom turniru nakon ljetnih priprema

Napokon nakon duže ljetne stanke počela je nova sezona za karlovačke karataše. I baš na samome početku, jedan od najjačih turnira u našoj državi kao provjera forme koja se je brusila preko ljeta.

Međunarodni turniru 23. Međimurju Open u Čakovcu okupio je više od tisuću sudionika. Karlovčani su nastupili s 9 natjecatelja i ukupno osvojili 7 medalja od kojih 3 zlata, 1 srebro i 3 bronce.

– U ovako jakoj konkurenciji taj rezultat je značio i 8. mjesto u ukupnom poretku borbi što je više nego odlično jer je na turniru nastupilo 118 kubova iz 15 država ističe trener Ivan Puklavec.

Zlatne medalje osvojili su Roko Palajsa, Gašpar Pogelšek i Dino Povrženić. Srebro je pripalo novoj mladoj nadi Patricku Blaževiću, a bronce su završile kod hrabrih i borbenih Tomislava Čordaševa, Jana Canjara i Lucije Šegavić. Na turniru su još nastupile mlađe seniorke Petra Stojković i Magdalena Kovačić i junior Augustin Moškun.

Iz Karate kluba Karlovac 1969 poručuju da rade upise u sve grupe a za sve informacije možete nazvati trenera Ivana Puklaveca na broj 098 9552496, ili posjetiti Facebook stranicu kluba. Također više informacija možete pronaći na i letku kojega objavljujemo.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest