Rukometaši Karlovca ponovno razočarali, rukometašice lako do pobjede

Prvoplasirani i iskusniji igrači Buzeta vrlo su lako došli do bodova u 4. kolu 1. Hrvatske rukometne lige – Jug pobijedivši mladu i neiskusniju momčad Karlovca sa 7 golova razlike 29:22 (18:9).

Za HRK Karlovac su nastupili: Radočaj, Horvat, Capan 4, Bajac, Janjanin, Bosiljevac, Hreljac, Bačić 5 (3), Hrvojević 3, Mrljak 5, Crnković 3, Magdić, Cindrić, Frketić 2, Lemić, Glumac. Trenerica Tatjana Rašić.

Nema se tu što više za reći osim da je pobjeda Buzeta zaslužena a poraz Karlovca očekivan. Buzet je i dalje vodeći na ljestvici s maksimalnim brojem bodova (8) iz sve četiri utakmice, dok je Karlovac sa 3 poraza i jednim neriješenim rezultatom posljednji sa jednim bodom.

U sljedećem 5. kolu Karlovac u Školskoj sportskoj dvorani igra s Mornar-Crikvenicom, ekipom bivšeg karlovačkog rukometaša Tomislava Huljine, koja je u ovom kolu pobijedila Solin (29:25) te je trenutno na 9. mjestu sa 2 boda.

PREKO VUKOVIĆ I KEČA KARLOVČANKE DO ZASLUŽENIH BODOVA

Za razliku od muške momčadi Karlovca igračice trenera Dražen Keče nisu razočarale. U 4. kolu 2. Hrvatske rukometne lige – Zapad zabilježile su pobjedu 33:26 (16:12) nad zagrebačkom Trešnjevkom i tako uknjižile 2 nova prvenstvena boda, sveukupno 4 iz četiri do sada odigrana kola.

Za RK Škola rukometa Karlovac su nastupile: Britvec, P. Bačić 6, Stepić 5, Španić 5, Vuković 11 (4), Kovač, Čović 2, Kučinić 1, Kružić, Novković, Krizmanić, Palajsa 2, Jurišić, A. Bačić, Medved 1, Keča. Trener Dražen Keča.

Sjajna i sigurna pobjeda karlovačkih igračica nad ekipom Trešnjevke koja je nekad “žarila i palila” hrvatskim rukometom. Trener Keča pohvalio je igru svih igračica a iz zapisnika se može vidjeti da je najefikasnija bila Kristina Vuković te da je na golu sa čak 17 obrana i jednim obranjenim sedmercem odlična bila Patricija Keča.

Sljedeće 5. kolo Karlovčanke odlaze u Rovinj gdje ih dočekuje istoimena domaća ekipa. Prije tog kola Karlovčanke su na 7. mjestu sa 4 boda, a Rovinjske pretposljednje sa 2 boda.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest