Tomislav Huljina najavljuje rukometni derbi kola: Mogla bi to biti vrlo zanimljiva utakmica pa neka bolji pobijedi

U 5. kolu 1. HRL – Jug HRK Karlovac u subotu 26. listopada od 18 sati igra u ŠSD s ekipom RK Mornar Dramalj-Crikvenica. Momčad bivšeg karlovačkog rukometaša Tomislava Huljine je u ovom kolu pobijedila Solin (29:25) te je trenutno na 9. mjestu sa 2 boda. Karlovac je poražen u Buzetu te je s 3 poraza i jednim neriješenim rezultatom posljednji s jednim bodom.

Taj susret najavljuje Tomislav Huljina, Karlovčanin sa crikveničkom adresom:

– Utakmica je to koja Karlovcu kao i nama znači puno! Ekipa Karlovca se dosta pomladila od prošle sezone i želi se dokazati, pogotovo pred domaćom publikom. Pokazali su remijem protiv Trogira koji je po meni možda i jedan od favorita prvenstva, da ih se ne smije podcijeniti. To su sve dečki iz Rukometne škole koji znaju igrati rukomet Fali im možda malo više iskustva, ali to nadoknađuju borbenošću! Situacija kod nas je isto malo drugačija nego prošle sezone. Lošije smo krenuli u prvenstvo i treba vremena da sve sjedne na svoje mjesto. Imamo novog trenera i par novih igrača pa nam svima skupa treba da se naviknemo jedni na druge i što bolje uigramo. Naša forte je i dalje čvrsta obrana i što lakši golovi iz kontre i polukontre. Obje ekipe su fizički dobro pripremljene i mislim da bi to mogla biti jedna vrlo zanimljiva utakmica pa neka bolji pobijedi. Uvijek mi je drago doći u moj grad i uvijek sam dobro primljen od strane navijača, na čemu im velika hvala – kaže Tomislav Huljina, igrač, trener mlađih dobnih skupina i član Uprave crikveničkog kluba.

Trenerica Karlovca Tatjana Rašić je u neugodnoj situaciji što se tiče starta u ovogodišnje prvenstvo ali se nada da bi njenim dečkima konačno trebalo krenuti. Nada se prvoj pobjedi.

Po svemu sudeći susret bi mogli nazvati i derbijem 5. kola.

Igračice Škole rukometa Karlovac prvenstvenu utakmicu 5. kola 2. Hrvatske rukometne lige – Zapad igraju u subotu od 17,30 sati u Rovinju s istoimenom domaćom ekipom.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest