Karlovačke kuglačice odigrale dobru partiju protiv Splićanki, ali ipak visoko izgubile od sjajnih gošći

U sedmom kolu prvoligaškog natjecanja kuglačice Karlovca ubilježile su i šesti poraz, no za razliku od jednog ili dva slučaja dosad u kojima su u vrlo važnim susretima odigrale znatno ispod svojih mogućnosti i kvalitete, danas su protiv ekipe Splita igrale dobro, no to nije bilo dovoljno za zaista izvrsne gošće koje su zaista imale svoj dan i na kraju slavile sa visokih 7:1, po čunjevima 3.404:3.291 za Splićanke.

U prva dva para možda su mogle Karlovčanke i više, no gošće su zaista igrale dobro – u možda i najneizvjesnijem susretu dana Ana Maležić izgubila je od Gašparović 567:583, dok je Katarina Zajec poražena od igračice susreta Ane Vidan 555:608.

U druga dva para sjajno je krenula Lidija Kos i dobila dva prva seta protiv Dragičević, no potom je odigrala loše preostala dva seta i u konačnici izgubila 526:537, a kako je Martina Čoko glatko poražena od Torović 540:575 tu je već bilo jasno da će Splićanke odnijeti bodove iz Karlovca.

U posljednja dva para utješnu pobjedu za Karlovac ostvarila je vrlo dobra Nikolina Čoko protiv Kragić sa 587:518, dok je Ivona Škalamera visoko izgubila od Marinović sa 516:583.

Nakon sedmog kola situacija za Karlovčanke ne izgleda dobro – na pretposljednjem su mjestu, samo ispred Đakova, no ligu napuštaju dvije ekipe, a na osmom mjestu, posljednjem koje nudi spas, nalazi se ekipa Osijeka ’97 koja ima tri boda više, a upravo u sljedećem kolu karlovačke kuglačice gostuju u Osijeku. Prilika je to za povratak u igru za solidniji plasman i približavanje mirnim vodama, ali i potencijalno ogroman zaostatak u slučaju poraza.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest