NIJE DOBRO: Rukometaši ostavili bodove u Metkoviću, rukometašice prepustile bodove u Karlovcu

Igračice RK Škola rukometa Karlovac poražene su u dvorani kraj Korane, u 6. kolu 2. Hrvatske rukometne lige – Zapad od Rudara iz Labina 20:18 (11:7), a rukometaši HRK Karlovac izgubili su u Metkoviću, u 6. kolu 1. Hrvatske rukometne lige – Jug, od igrača RK Metković – Mehanike 26:21 (14:8).

Metković-Mehanika – Karlovac 26:21 (14:8)

“Mehaničari” iz Metkovića nisu dozvolili iznenađenje u gradu na Neretvi pa se Karlovčani u grad na 4 rijeke vraćaju bez bodova. Nakon solidne igre protiv Crikvenčana u Karlovcu mnogi su se ponadali da će Karlovac isto tako dobro odigrati u Metkoviću – ali nije išlo. Loše su ušli u susret, odigrali vrlo slabo u obrani, imali su previše tehničkih grešaka … Za nijansu bolje odigrali su drugo poluvrijeme, ali prekasno. Metkovci su već čvrsto u rukama držali rezultat te zasluženo pobijedili 26:21.

Za HRK Karlovac su igrali: Radočaj, Katavić, Capan 9 (3), Bajac, Janjanin, Bosiljevac 1, Hreljac, Bačić 5 (5), Hrvojević 1, Mrljak 2, Crnković, Magdić, Cindrić, Frketić 3, Lemić, Glumac. Trenerica Tatjana Rašić.

Nakon ovog kola Karlovac ostaje i dalje na pretposljednjem mjestu 1. HRL – Jug sa 3 boda, a u sljedećem 7. kolu igraju u Karlovcu sa RK Ribola Kaštela.

RKŠR Karlovac – Rudar 18:20 (7:11)

Bilo je za očekivati da će karlovačke rukometašice imati “rudarski” posao protiv iskusnije ekipe labinskog Rudara. Prepale su se što je rezultiralo njihovu igru s previše tehničkih pogrešaka i promašaja. Sredinom drugog dijela utakmice mogle su čak i poravnati rezultat te uhvatiti rezultatsku prednost gostujućih igračica što bi, možda, utakmicu odvelo u drugom pravcu. Pored već spomenutih grešaka nije ih baš i sreća pomazila. Labinjanke su tako pobjedom u Karlovcu (20:18) opravdale položaj na ljestvici, ali ne možemo se oteti dojmu da su i igračice trenera Dražene Keče mogle bolje proći.

Za RK Škola rukometa Karlovac su nastupile: P. Bačić 2, Stepić 3, Vuković 7 (3), Kovač, Čović, Dolinar, Pavletić, Kučinić, Devčić, Novković, Krizmanić, Palajsa 4, A. Bačić, Medved 2, Keča (10+0). Trener Dražen Keča.

Karlovčanke nakon ovog kola imaju 3 pobjede i isto toliko poraza, a u sljedećem kolu gostuju kod Rugvice.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest