RUKOMETNI VIKEND: Za sreću je potrebno dvoje …!

Ovaj vikend rukometaši i rukometašice igraju u Karlovcu. U subotu rukometaši Karlovca se sastaju sa Hrvatskim Dragovoljcem a u nedjelju rukometašice dočekuju Seniu.

HRK KARLOVAC – RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Nakon prošlotjednog osvajanja domaćeg boda u susretu sa drugoplasiranom riječkom Kozalom rukometaši Karlovca u subotu ponovno igraju na domaćem parketu. U 10. kolu ovogodišnjeg prvenstva 1. Hrvatske rukometne lige južne skupine momčad trenerice Tatjane Rašić u subotu, 30. studenoga 2019. godine, u Školskoj sportskoj dvorani dočekuje momčad Hrvatskog Dragovoljca. Susret počinje u 17 sati.

– Idemo na pobjedu, druge opcije ne postoje. Moramo još podignuti i pokazati čvršću igru u obrani, bržu tranziciju prema naprijed i imati mirnoću u napadu u igri 6-6. Zasad su svi igrači koji su nastupili u zadnjoj utakmici zdravi i spremni, nadam se da će tako biti do kraja. I dalje nemamo na raspolaganju Čakarića, Crnkovića i Makaruna – kaže trenerica Tatjana Rašić.

Hrvatski Dragovoljac trenutno zauzima peto mjesto na ljestvici sa deset bodova dok je HRK Karlovac deveti sa šest bodova. Za nadati se da će karlovački rukometaši ovoga puta uspjeti dohvatiti oba boda. Za sreću je potrebno dvoje pa tako domaćim rukometašima ne bi trebala izostati podrška s tribina.

RKŠR KARLOVAC – ŽRK SENIA

Nedjelja, 1. prosinca

2019. godine, rezervirana je za susret 10. kola 2. Hrvatske rukometne lige – Zapad u kojem sedmoplasirana ekipa RK Škola rukometa Karlovac (9 bodova) u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu ugošćuju pretposljednju ŽRK Seniu iz Senja (2 boda). Utakmica počinje u 20 sati.

Prema plasmanu na ljestvici Karlovčanke su papirnate favoritkinje. Za nadati se je da će to pokazati i na parketu.

– Ulazimo s velikim oprezom u utakmicu bez obzira na trenutno stanje na tablici. Liga je ove godine poprilično izjednačena i ako ne uđemo dobru u utakmicu to nas može koštati. Bez obzira na sve želimo uzeti dva boda koja su nam potrebni. Uz agresivnu i sigurniju igru u obrani te brzom igrom u napadu nadamo se uspjehu i želimo se pobjedom oprostiti u zadnjoj domaćoj utakmici u jesenskom dijelu od vjernih navijača – kaže trener Dražen Keča.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest