Revijalnom utakmicom u perivoju u sklopu Adventa, nogometašice okončale uspješnu sezonu

Sunčanu i prohladnu nedjelju mlade igračice Ženskog nogometnog kluba 4 rijeke iskoristile su da odigraju revijalnu utakmicu u sklopu karlovačkog Adventa. U perivoju su brojni građani imali priliku uživati u nogometnim majstorijama selekcija pionirki i kadetkinja ŽNK 4 rijeke. Po viđenim loptačkim minijaturama i golovima, djevojke su, kao i mnogo puta do sada, pokazale da nogomet odavno više nije samo muški sport.

Ova utakmica djevojkama je poslužila i kao odličan trening na otvorenom. Jesenski dio nogometne sezone je završio pa nogometašice trenutačno treniraju u dvorani. Obje selekcije, pionirke i kadetkinje, odlično su odradile nastupe u jesenskom dijelu 1. Hrvatske nogometne lige za žene.

Da su u odličnoj formi, dokazale su i najmlađe članice kluba.  Na nedavno održanom 2. vikendu zimske malonogometne lige NSKŽ za karliće, limače i mlađe pionire, nogometašice su ostvarile zapažene rezultate. Posebno ih vesele utakmice s vršnjacima, dječacima iz NK Karlovac, koje su završile neriješenim rezultatom.

I sljedeća 2020. godina, tvrde u klubu, trebala bi za mlade nogometašice biti vrlo uspješna s puno golova u protivničkim mrežama.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest