Karlovački rukometni treneri na seminaru u Poreču gledaju i komentiraju utakmice Europskog prvenstva

Dok se u Hrvatskoj održava EHF Euro Croatia 2018., u Poreču su se okupili rukometni treneri iz Hrvatske na 42. središnjem seminaru trenera Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) a koji se održava od 11. do 14. siječnja, te gdje će uspješniji steći ili potvrditi licence za vođenje svojih ekipa u natjecateljskoj sezoni.

Iz Rukometnog saveza Karlovačke županije seminar polazi 13 trenera, uglavnom treneri HRK Karlovac i RK Škole rukometa Karlovca, pod vodstvom Miloša Đankovića karlovačkog trenera No.1, po rukometnom stažu i po godinama!

– Seminar je organiziran u suradnji s Europskom rukometnom federacijom (EHF) te ulazi u europski sustav seminara za edukaciju trenera. Organiziran je u sklopu Master tečaja EHF-HRS te imamo priliku slušati predavanja EHF lektora koja su prevođena s engleskog na hrvatski jezik – kaže Đanković.

Dakako da su sa zanimanjem, ali i sa svojim stečenim stručnim komentarima, gledali otvorenje EP-a u Splitu, susret Hrvatske i Srbije, a tako će biti i večeras u 20,30 sati kad će snage u Spaladium Areni odmjeriti reprezentacije Hrvatske i Islanda. HRS je za sve sudionike seminara osigurao ulaz i na utakmice EURA 2018. grupe u Poreču.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest