Mali nogomet: Autoklub Siget obranio veteranski naslov, kod karlića najbolji Karlovac 1919, u četvrtak veliko finale

foto: Neno Stražanac

Pretposljednjeg dana 49. karlovačkog zimskog malonogometnog turnira saznali smo najbolje u konkurenciji najmlađih i najstarijih, odnosno karlića i veterana.

Autoklub Siget obranio je naslov pobjednika veteranskog turnira osvojen prošle godine, i to nakon što su i u polufinalu i u finalu slavili nakon izvođenja deveteraca. U polufinalu su na taj način izbacili momčad Autodijelovi Tokić & Zloćo i prijatelji Mate Čuljka, da bi u zanimljivom finalnom ogledu, nakon 2:2 u regularnom dijelu susreta, sa 4:3 bili bolji od ekipe Transporti Buneta, koja je u polufinalu svladala karlovačku Pizzeriju Mamma Mia sa 1:0.

Razloga za zadovoljstvo imali su i Karlovčani, jer u pobjedničkoj momčadi punoj jakih imena jedan od glavnih igrača bio je Karlovčanin Ivan Fumić, koji je proglašen i za najboljeg igrača turnira. Najbolji vratar je Željko Pavlović, također iz pobjedničke momčadi, a najbolji strijelac Robert Radić iz Transporta Buneta.

Večeras smo saznali i pobjednika turnira najmlađih županijskih nogometaša, karlića – u finalnoj utakmici klinci Karlovca 1919 svladali su vršnjake Ilovca sa 2:0.

Četvrtak je završni dan turnira, a utakmice se igraju po sljedećem rasporedu:

17:10 (seniori, polufinale) Pekare Monika IMT (Karlovac) – Big Bang Team (Zagreb)

17:55 (seniori, polufinale) CB Play MNK Kustošija (Zagreb) – SC Supra sport Neo Logistic (Zagreb)

18:40 Revijalna utakmica: Karlovačka županija – MNK Alumnus SC Flegar (Zagreb – pobjednik ženske Kutije šibica)

19:20 Utakmica za 3. mjesto

20:15 Finale

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest