Noa Krznarić nova je dvoranska prvakinja Hrvatske, Ogulinke Sindičić i Bokulić ostale bez plasmana

Iako nerangirana priliku s wild cartom iskoristila je Noa Krznarić iz zagrebačkog TK Ponikve koja je s 5 pobjeda bez izgubljenog seta osvojila naslov prvakinje Hrvatske. U finalu je bila bolja od Matee Mamić iz splitskog Dalmaciacementa (7:5, 6:1), koja je na prvenstvo upala također s wild cartom. Prva nositeljica Oleksandra Oliynykova, također iz TK Ponikve, izgubila je u polufinalu od Mamić u 3 seta (5:7, 6:0, 6:1). Prvakinja Krznarić je u polufinalu bila bolja od Karle Kilić, članicom Dalmaciacementa (6:1, 6:4).

Teniski klub Ogulin imao je na glavnom turniru dvije predstavnice: Franka Antoia Sindičić izgubila je u 1. kolu, a osma nositeljica Martina Bokulić izgubila je u 2. kolu od prvakinje Noe Krznarić (6:3,6:1).

Finale ženskih parova nije igrano, jer je par  Oliynykova-Zečević predao susret bez borbe paru Tea Fabić i Domenika Turković.

Ogulinac Deni Žmak u Zadru osvojio naslov dvoranskog prvaka

No, zato je Teniski klub Ogulin dobio prvaka. Na državnom dvoranskom prvenstvu u Zadru Deni Žmak je kao drugi nositelj s 5 pobjeda osvojio naslov prvaka Hrvatske pobijedivši u finalu Jakova Šulera iz zagrebačkog Iteama (6:2, 6:1). Drugi član TK Ogulin, Karlo Kajin izgubio je u četvrtfinalu. Ogulinci su na prvenstvu u Zadru imali još četvoricu predstavnika, uglavnom 16-godišnjaka. Najdalje je otišao Ivan Karlo Ban koji je prije toga osvojio naslov prvaka Hrvatske za juniore do 16 godina. On je u 2. kolu izgubio od četvrtog nositelja Filipa Šalera iz TK Ponikve.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest