Nastavlja se rukometna Premijer liga uz velike ambicije trenera Požege – očekuje sve domaće pobjede, ali i poneki bod s gostovanja

Karlovac u nedjelju, 11. veljače od 17,30 u dvorani OŠ Grabrik ugošćuje zagrebački Metalac, u sklopu 13. kola premijer lige.

Pod vodstvom trenera Dragomira Požege koji je krajem prvog dijela prvenstva momčad preuzeo od Tatjane Rašić, rukometaši Karlovca pripremali su se mjesec dana za nastavak prvenstva u Premijer ligi, uglavnom u ŠSD kraj Korane. Za to vrijeme odigrali su šest pripremnih utakmica uz sudjelovanje na dva turnira. Nastupili su na “Pržinom memorijalu” u Karlovcu, ugostili prvaka slovenske lige Ribnicu, nastupili na turniru u slovenskoj Dobovi gdje je igrala još i zagrebačka Dubrava, a posljednju pripremnu utakmicu odigrali su doma s Kozalom iz Rijeke.

– Upravo nam je igranje na dva turnirima najviše koristilo za uigravanje momčadi. Zapravo, rezultat iz pripremnih utakmica nam nije bio presudan već smo nastojali što bolje uigravati momčad – kaže Požega i nastavlja – U nastavku prvenstva nam raspored baš i nije naklonjen. Međutim, nastojat ćemo pobijediti sve utakmice u Karlovcu jer nam na gostovanjima neće biti nimalo jer igramo s jakim domaćim ekipama. U koliko negdje u gostima uspijemo izvući pokoji bod, ili dva, biti će nam znatno olakšana borba za ostanak. No spremni i s dobrim raspoloženjem očekujemo nastavak prvenstva i susret s Metalcem – kaže trener Karlovca.

U 13. kolu, u nedjelju 11. veljače, od 17,30 sati, dočekuju posljednjeplasirani zagrebački Metalac. Kako je Školska sportska dvorana na Rakovcu zauzeta utakmica će se igrati u sportskoj dvorani OŠ Grabrik.

– Protiv Metalca neće igrati Ostarčević i Sudarić a upitan je i nastup Perajice tako da nećemo nastupiti kompleti što ne znači da ne računamo na pobjedu i prve prvenstvene bodove nakon pauze – kaže Požega.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest