Judo klub Duga Resa na turniru u Zagrebu s pet mladih natjecatelja osvojio četiri zlatne medalje

Na turniru Black Belt Open 2018. Zagreb, nastupilo je preko 400 natjecatelja, a Judo klub Duga Resa s pet judaša bio vrlo uspješan.

U uzrastu do 8 godina (U-8) kategoriji (do -19 kg) Josip Stojković je s tri sjajne pobjede osvojio 1. mjesto I zlatnu medalju. U istom uzrastu (do -24 kg) koja je zbog velikog broja natjecatelja bila podijeljena u dvije skupine, Marko Banjavčić je u A skupini s tri pobjede zauzeo 1. mjesto te drugu zlatnu medalju za JK Duga Resa, a Roko Vinski je u B skupini s dvije ostvarene pobjede također bio prvi osvojivši još jedno zlato za dugoreški judo tim.

U uzrastu dječaka do 10 godina (U-10) Toni Bujan (do -27 kg) je s tri pobjede bio prvi osvojivši zlatnu medalju, dok je u istom uzrastu kod djevojčica Dora Kasunić (do -25 kg) s dva poraza ostala bez plasmana.

– Ova turnir pokazao je da se u našem klubu dobro radi s najmlađima. Od pet natjecatelja s kojima smo nastupili u dvorani Sutinska Vrela osvojili smo četiri prva mjesta. Vrlo sam zadovoljan – kaže trener Davor Vrbanić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest