Trener i kapetan rukometaša Karlovca optimisti uoči subotnjeg susreta u Velikoj Gorici

– U subotu u Goricu idemo po pobjedu – najavio je to trener karlovačkog premijerligaša Dragomir Požega na redovnoj tjednoj konferenciji za novinare i dodao – Zdravstveni bilten igrača je bolji i gotovo je sigurno da će svi biti u konkurenciji za momčad – najavio je “Dragec” Požega.

Naime, u pretposljednjem kolu Premijer lige HRK Karlovac gostuje u Velikoj Gorici gdje ih dočekuje domaći sastav Gorice koji će, kao i Karlovčani, nakon prvog dijela natjecanje nastaviti u Ligi za ostanak. Ali, nije gotovo kad je gotovo, pobjeda znači bolja startna pozicija u Ligi za ostanak.

Denis Karić je istaknuo da “Gorica” ima iskusnu prvoligašku momčad čiju igru dobro poznaju.

– Oni su domaćinska momčad i tu je sigurno njihova prednost. Imaju i solidnog golmana, bivšeg vratara našeg kluba Tomislava Sladoljeva. Ako on zakaže onda možemo do pobjede. Ali, ja zakazati neću – odlučan je Denis Karić, vratar Karlovca i kapetan karlovačke momčadi.

Osim subotnje utakmice s Goricom u posljednjem kolu Karlovac idući vikend igra u ŠSD sa Zametom. Bodovi iz ta dva susreta bili bi za Požeginu i Karićevu momčad veliki kao kuća!.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest