Dragomir Požega: Raduje me činjenica da smo ponovili dobru igru iz Umaga. To bi mogao biti dobar znak!

Potpuno zaslužno Karlovac je u susretu 2. kola pobijedio Goricu 33:28 (15:13) i osvojio važne bodove u borbi za ostanak u Premijer ligi.

Izuzetno borbenom, pokretljivom igrom, u napadu i u obrani, karlovački rukometaši dominirali su svih 60 minuta. Gorica niti jednom nije vodila. Imali su neriješeno (8:8, 9:9, 12:12, 13:13), a u prvom poluvremenu i ‘knap’ rezultat na gol-dva razlike – i to je bilo sve. Daleko od toga da nisu pokazali želju za pobjedom, ali protiv razigranom Karlovca nisu imali nikakve šanse. U 41. minuti domaćin je imao velikih 7 golova razlike (23:16) i u tom ritmu, između 7 i 4 gola razlike, držali su igrače Gorice na distanci. Malo su im dali lažne nade tako što su im se rezultatski približili. U 55 . minuti Smojver sa 2 uzastopna gola gasi nade gostujuće momčadi i svojoj momčadi vraća sigurnost na 4 razlike. Potom Karić kod 31:27 brani svoj gol od napada, a Perajica u 58. minuti pečati sudbinu Gorice i postiže za vodstvo svoje momčadi od 5 golova razlike (33:28). Igrač utakmice bio je Matija Perajica. Sa 100-postotnom realizacijom odličan je bio Tomislav Sudarić, a dobru partiju pružili su još Frketić, Smojver i Obranović.

– Zadovoljan sam, Kako i ne bih bio pa osvojili smo bodove! – rekao nam je trener Karlovca Dragomir Požega.

– Dobro smo odigrali. Samo u jednom trenutku, negdje 6 -7 minuta prije kraja, imali smo krizu igre kad smo igračima Gorice dozvolili da nam se približe vodstvu. Dobro smo igrali obranu, u napadu smo bili brzi i efikasni. Dakako da me raduje pobjeda, ali me još više raduje činjenica da smo ponovili dobru igru iz Umaga. To bi mogao biti dobar znak! Nadam se da ćemo tako i nastaviti. Čestitao bih svim igračima na borbenosti i zalaganju – dodaje.

U sljedećem 3. kolu Karlovac odlazi u Sesvete na parket još jednog od izravnih konkurenata za ostanak.

KARLOVAC 33 (15) GORICA      28 (13) KARLOVAC – ŠSD gledatelja 500 . SUCI: Jurinović (Zadar) i Mrvica (Biograd). NADZORNIK: Giljević (Ploće) SEDMERCI: Karlovac 3/3, Gorica 3/3 ISKLJUČENJA: Karlovac minuta 8 (Perajica 2, Milovac 2, Frketić 2, Crnkovović2). Gorica 2minuta (Ceković). KARLOVAC: Radočaj (2+0), Kordić, Hadrović, Capan, Perajica 8, Milovac 1, Šnajder 5 (3), Frketić 3, Bačić, Crnković 2, Sudarić 6, Karić (6+0), Ostarčević 1, Obranović 4, Smojver 3, Glumac. TRENER Dragomir Požega. GORICA: Lončar, Ceković 3, Borić, Marjanović 6, Laljek 9, Matić 1, Pušić, Nedić, Dijanić, Ćavar 6, Vučićević, Sladoljev (4+0), Žarković 3, Goršeta, Barišić, Šimunović. TRENER Hrvoje Pekera. IGRAČ UTAKMICE: Matija Perajica (Karlovac).

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest