Rukometaši Karlovca nisu uspjeli u Sesvetama, poraženi su uvjerljivo s 8 golova razlike

Nakon velike borbe i želje za pobjedom rukometaši Karlovca poraženi su ipak u 3. kolu Lige za ostanak u Sesvetama od istoimene domaće momčadi rezultatom 35-27 (17-12).

Karlovac gotovo da i nije imao šanse doći do pobjede. Sesvečani su svih 60 minuta čvrsto držali vodstvo u rukama s više od pet golova razlike. Zanimljivo je za istaknuti da su domaći igrači imali 10 sedmeraca od kojih su iskoristili samo 6, dok je Karlovac od 4 sedmerca iskoristio 3. Ali to je tako, Karlovčani su i dalje na popravnom.

Momčad Dragomira Požege morala bi u subotu u Zagrebu pobijediti posljednjeplasirani Metalac i tada bi se “rulet” ponovno mogao okrenuti u njihovu korist. Nije lako jer su propusti učinjeni ranije tijekom redovnog natjecanja, ali nada uvijek postoji i ne treba je nikada odbaciti.

Nakon Metalca, ako se posreći i Karlovac pobijedi u Zagrebu, na parket dvorane kraj Korane dolazi riječki Zamet, a tada im pobjeda nikako ne bi treba izmaknuti. U koliko Karlovac osvoji dva boda u Zagrebu i dva boda protiv Zameta u Karlovcu šanse još uvijek postoj i ništa još nije izgubljeno!

Za Karlovca su u Sesvetama igrali: Radočaj, Hadrović 3, Capan, Čakarić 2, Perajica 2, Milovac 1, Šnajder 7 (3), Frketić 2, Ostarčević 4, Crnković 1, Mrljak, Sudarić 1, Karić, Obranović 4, Smojver, Glumac. Trener Dragomir Požega.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest