Igrači Karlovca uzeli bod posljednjeplasiranom Metalcu u Zagrebu – mogli su i dva!

Rukometaši HRK Karlovac su u 4. kolu Lige za ostanak uzeli bod posljednjeplasiranom Metalcu u Zagrebu. Nakon 15:14 u poluvremenu susret je na kraju završen podjelom bodova 31:31.

Za Karlovac su igrali: Radočaj, Čakarić, Hadrović 1, Capan, Perajica 3, Milovac 1, Šnajder 7 (1), Frketić 2, Mrljak, Crnković 1, Sudarić 2, Karić, Ostarčević, Obranović 8, Smojver 6 (4), Glumac. Trener Dragomir Požega.

Do 30-te minute igralo se gol za gol a na odmor se otišlo s golom prednosti za domaćina. U posljednjih 30 minuta susreta slična igra – domaćin vodi gol razlike, gosti izjednačavaju, i tako sve do kraja utakmice. U zadnjoj 30 sekundi utakmice Karlovac zabija za 31:30, a da utakmica završi bez pobjednika pobrinuo se Marko Jurakić koji postavlja konačnih 31:31. Zaključak – s obzirom na prikazano podjela bodova je poštena raspodjela. Bolje išta, nego ništa!

Nakon 4. kola Karlovac je pretposljednji sa 12 bodova, Gorica koja je mjesto iznad ima dva boda više (14), Sesvete su treće sa 15 godova. Karlovac još uvijek ima šanse za ostanak. U sljedećem kolu igraju u Karlovcu s riječkim Zametom, Sesvete ugošćuju Umag, a Gorica Metalac.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest