Dugoreški kadeti – strijelci ekipni viceprvaci Hrvatske, Tvrtko Vrcić viceprvak Hrvatske pojedinačno

U Solinu je jučer završeno Kadetsko prvenstvo Hrvatske u gađanju serijskim zračnim oružjem. Boje Streljačkog kluba Duga Resa branili su Tvrtko Vrcić, Filip Maletić, Dino Plavetić i Mihael Matešić u disciplini serijska zračna puška 20 hitaca.

Ekipa dugoreških strijelca u sastavu Vrcić, Maletić i Plavetić pod stručnim vodstvom trenera Ivana Maraković osvojila je srebrnu medalju i naslov viceprvaka Hrvatske  iza zlatnih, ekipe SK Križevci 1252, a ispred brončanih zabočkog SK Tekstilac.

U pojedinačnoj konkurenciji odličan nastup ostvario je Tvrtko Vrcić sa pogođenih 190 krugova, te se kao drugoplasirani kvalificirao u finalno gađanje među osam najboljih. U finalnom gađanju bilo je neizvjesno do samoga kraja jer su prvih troje iz kvalifikacija pogodili isti broj krugova (190). Vrcić je uspio ostati koncentriran i na kraju sa ukupno 285 krugova osvojiti 2. mjesto i naslov kadetskog viceprvaka Hrvatske. Dino Plavetić je sa 180 upucanih krugova osvojio 20. mjesto, Filip Maletić (180  krugova) 21. mjesto i Mihalel Matešić 70. mjesto.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest