Potop rukometaša u Velikoj Gorici, domaćin pobijedio 10 golova razlike i pospremio Karlovčane u niži rang

Rukometaši Karlovca doživjeli su težak poraz 31:21 (15:8) od Gorice u Velikoj Gorici u susretu 7. kola Lige za ostanak. Karlovački rukometaši su se do 13. minute (4:3) držali kako-tako a onda je ta brojka 13 bila kobna za Požeginu momčad jer je krenula kanonada golova domaćih igrača koja je trajala sve do kraja susreta. Gorica je imala sigurno vodstvo od 8 golova razlike, a u 50. minuti i 13 razlike (27:14). To je dovoljan pokazatelj svega što se odigravalo na parketu dvorane u V. Gorici.

Nažalost Karlovac je ovim porazom izgubio i posljednju bitku u borbi za ostanak u Premijer ligi. Ispadaju Karlovac i Metalac.

Najbolji strijelci karlovačke momčadi potpuno su bili zakazali: Matija Perajica od 4 pokušaja nije postigao niti jedan gol, Andrej Obranović je od 5 šutova dao 2 gola, a Domagoj Smojver je postigao 1 gol iz 4 pokušaja. No zato su iznenadili mladi: Bruno Horvat je od 4 šuta na gol protivničke momčadi postigao 3 gola, a Ivan Rukavina 3 gola u 7 pokušaja. Solidan je na vratima Karlovca bio kapetan momčadi Denis Karić, a zadovoljio je i Ivan Šnajder.

Za Karlovac su igrali: Radočaj, Čakarić 2, Capan 1, Perajica, Milovac, Šnajder 5 (2), Frketić 1, Horvat 3, Mrljak, Crnković 2 , Sudarić 1, Rukavina 3 (1), Karić (10+1), Smojver 1, Obranović 2, Glumac (2+0). Trener: Dragomir Požega.

U sljedećem 8. kolu Karlovac dočekuje Sesvete.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest