Juniori Korane Konjevoda, Vrabac i Vedran Stojaković dominirali na memorijalnoj regati Veslačkog kupa “Miljenka Finderlea”

Četvrta po redu memorijalna regata Veslačkog kupa “Miljenka Finderlea” održana u subotu, 12. svibnja 2018. na veslačkoj stazi Jarun u Zagrebu, bila je vrlo uspješna za posade Veslačkog kluba Korana.

Mario Konjevoda je u samcu za juniore B osvojio 1. mjesto, a u istoj kategoriji je Patrik Vrabac zauzeo 6. mjesto. Vedran Stojaković je u samcu za juniore A osvojio 4. mjesto. U dvojcu na pariće za seniore nastupili su Juraj Rudar i Josip Grgurić gdje su zauzeli 5. mjesto. U kombiniranom dvojcu na pariće za seniore nastupili su Zvonimir Soldo (Mladost) i Dominik Šutalo (Korana) osvojivši 2. mjesto.

Sve te Koranine posade nastupile su u A finalu utrka.

Mauro Bauer i Igor Šušnjar veslali su u dvojcu na pariće za kadete te zauzeli 5. mjesto u kvalifikacijama, kao i Davor Stojaković koji je utrku samca za seniore okončao 4. mjestom u kvalifikacijama.

– Imamo puno razloga za zadovoljstvo postignutim rezultatima na ovoj regati. Naime, definitivno smo se u odnosu na druge veslačke klubove pozicionirali s jakim juniorskim posadama a što je zasigurno jamstvo karlovačkog veslanja za budućnost. Naglasio bih pritom da je konkurencija u svim posadama bila vrlo jaka. Tako je, na primjer, Konjevoda bio prvi u konkurenciji 12 posada, Vedran Stojaković je bio četvrti u konkurenciji čak 19 posada, a Soldo iz Mladosti i naš Dominik Šutalo nastupili su u vrlo jakoj konkurenciji lakih i teških seniora – zadovoljan je predsjednik Korane Bruno Rogić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest