Tigar ukupno 26. od 247 klubova i nacionalnih reprezentacija, Hrvatska zauzela 14. mjesto od 37 država

U Budimpešti je od 18. do 20. svibnja održan Svjetski Kup u kickboxingu koji je okupio 2457 natjecatelja iz 247 klubova i reprezentacija te 37 država . Na tom su međunarodnom natjecanju nastupili i članovi karlovačkog KBK Tigar koji su u sveukupnom plasmanu klubova osvojili su 26. mjesto.

Zlatne medalje osvojili su: – David Furdek u ringu, juniori disciplina Low kick -51 kg – Ana Pranjić u light contactu mlađih kadetkinja -32 kg – Nika Radović u starijim kadetima -50 kg, light contact Srebrnu medalju osvojila je Lara Mihalić u disciplini +42 kg mlađih kadetkinja light contact Brončanu medalje osvojili su Lukas Jurašić i Leonardo Šeketa u full contactu juniora.

– Sigurno najvažniji rezultat, ujedno i pet pobjeda u ringu za redom nakon osvojenih državnih prvenstava u K-1 i Low Kicku, te prvenstva Balkana je pobjeda i naslov pobjednika Kupa našeg Davida Furdeka. On je posljednjeg dana zlatnu medalju osvojio pobjedom u finalu protiv Poljaka Czestkowski Patryka rezultatom 3-0 i velikom bodovnom prednošću. Nastup na Svjetskom kupu poslužio nam je i kao dobra provjera pred Full Contact prvenstvo Hrvatske koje se održava 2. lipnja u Slunju – kaže trener karlovačkih “tigrova” Zoran Cicvara.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest