Pred oko 300 gledatelja u dvorani na Borlinu najmlađi karataši Karlovca natjecali se u svojoj “Maloj olimpijadi”

Karate klub Karlovac 1969

je za svoje najmlađe članove organizirao sada već tradicionalnu “Malu Olimpijadu“, dok su njihovi stariji kolege demonstrirali svoje vještine na polaganju za učeničke pojaseve (kyu). Sve je bilo održano u novoj polivalentnoj dvorani (balonu)u Sportskom centru Borlin.

– Mala olimpijada zamišljena je kao prikaz svega što su najmlađi vježbaći naučili u Karate Igraonici u kojoj vježbaju djeca od 2 do 6 godina starosti. Bilo je tu skokova u dalj, bacanja loptica, štafeta, poligona, ali najviše smijeha i veselja kako naših malih Ninji tako i njihovih vjernih navijača koji su se okupili u velikom broju. Njihove demonstracije su oduševile sve prisutne pa su tako na kraju svi nagrađeni medaljama i malim slatkim poklonima. Nakon njih su na red došli stariji članovi koji vježbaju u Karate školi i natjecatelji. Oni su prvo demonstrirali jedan trening te polagali za karate pojaseve – kaže trener Dario Keča.

Na polaganju je nastupio veliki broj kandidata, svi su zadovoljili i položili za viša zvanja. Pratio ih je veliki broj gledatelja pa se je tako na Borlinu u dva sata okupilo preko 300 zaljubljenika u ovaj sport.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest