6. Karlovački cener: Večeras Glavna utrka građana s više od 1200 trkača i Elitna utrka, najjača do sada

Jučer su na Trgu Josipa bana Jelačića održane dječje utrke za predškolski i školski uzrast. Kod malih predškolaca pobijedili su Maja Kranić i Luka Raguž, a kod većih predškolaca Lota Gačić i Tin Tuškan. U konkurenciji učenika 1. i 2. razreda najbolji su bili Helena Tek i Filip Belančić. U konkurenciji 3. i 4. razreda pobijedili su Lara Čadonić i Marko Pavičić, a kod 5. i 6. razreda Nera Malović i Luka Milinović. Kod 7. i 8. razreda osnovnih škola slavili su Irina Vidiček Ljubojević i Lovro Kasunić.

Glavne utrke 6. Cedevita Karlovačkog cenera biti će održane danas na Trgu Josipa bana Jelačića i to: * u 19 sati Elitna utrka profesionalnih atletičara * u 20 sati otvorena utrka građana

Nastupit će 300 Karlovčanki i Karlovčana što je znatno više u usporedbi s Cenerom od prije pet godina kad ih je nastupilo samo 20. Karlovački partner organizaciji je Atletski klub KA-tim.

Sponzor Cenera – Natural Wealth, osigurao je vrijedne nagrade za sve pobjednike u starosnim kategorijama na Karlovačkom ceneru! Kategorije na utrci su: juniori, MS, M35, M45, M55, M65 kod muškaraca te juniorke, ŽS, Ž35, Ž45, Ž55 i Ž65 kod žena.

Deset trkača trčat će u bojama Aquatike koja je jedan od sponzora utrke 6. Karlovački cener pomogli su još: Grad Karlovac i Karlovačka županija, Karlovačka športska zajednica, Turistička zajednica grada Karlovca, Hitna medicinska služba i Prometna jedinica PU karlovačke.

?t=4

FOTO Run Trek i www.3sporta.com

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest