Tatjana Rašić ponovno vodi prvu momčad HRK Karlovac, Uprava bez obrazloženja zašto je smjenjen Dragomir Požega!?

Rukometaši Karlovca su nakon stanke od Premijer lige treninge za novu natjecateljsku sezonu u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi – Jug započeli 13. kolovoza 2018. u Karlovcu gdje će se i provoditi kompletne pripreme.

Na sjednici Upravnog odbora kluba koja je održana istoga dana kad i prozivka igračima, donesena je i odluka o imenovanju Tatjane Rašić za trenericu prve momčadi, ujedno i trenericu ekipe mlađih kadeta. Rašić će obnašati i funkciju tajnika kluba. Tako će tri važne funkcije u HRK Karlovcu biti objedinjene u jednoj osobi. Dosadašnji trener Dragomir Požega preuzeti će treniranje druge ekipe, dok će Miodrag Višnić biti trener kadeta.

Upravni odbor donio je promjene i u svom sastavu. Nakon ostavke člana Josipa Bišćana u Upravni odbor kooptiran je Miloš Đanković koji je i imenovan predsjednikom Stručne tehničke komisije koja do sada nije postojala u klubu.

“U prvoj ekipi kluba, niti jedan igrač do sada nije dobio ispisnicu. HRK Karlovac zahvalio se igračima, Borni Hadroviću i Vladimiru Ostarčeviću na doprinosu klubu koji se očitovao kroz njihovu igru. U ovom trenutku ne planiramo dovoditi nove igrače. Karlovac je grad koji ima izuzetno kvalitetnu bazu rukometnih igrača te je naš plan, ukoliko bude potrebe, prvu ekipu popunjavati iz vlastite baze”, piše u priopćenju za medije koje smo primili iz kancelarije kluba.

Zanimljivo je da iz priopćenja Uprave koje smo dobili da niti jednom riječju nije spomenut razlog zbog kojega je smjenjen dosadašnji trener Dragomir Požega!?

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest