U ponedjeljak obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana na Vunskom polju – pozvani svi sportaši i ostali građani

Povodom dana osnivanja Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) krovna sportska organizacija u gradu Karlovcu ponedjeljak, 10. rujna 2018. godine, organizira proslavu olimpizma i sporta pod nazivom Hrvatski olimpijski dan (HOD). U suradnji sa Školskim sportskim savezom Karlovačke županije (ŠSSKŽ) organiziraju toga dana na Vunskom polju, od 12,00 do 14,00 sati, niz sportskih aktivnosti svojih članica u sljedećim terminima:

Atletski klub Karlovac od 12,00 do 14,00 sati Odbojkaški klub Karlovac od 12,00 do 14,00 sati Karate klub Karlovac 1969 od 12,00 do 12,30 sati Košarkaški klub Šanac od 12,00 do 14,00 sati Klub američkog nogometa Karlovac (Dukes) od 12,00 do 14,00 sati

Treneri profesionalci KŠZ-a te profesori Tjelesne i zdravstvene kulture (TZK) odigrati će na Vunskom polju nogometnu utakmicu s djelatnicima PU karlovačke od 13,00 sati, a u slučaju kiše utakmica će se igrati na parketu ŠSD.

– Pored sportskih aktivnosti PU karlovačka će se uključiti i s promotivnim štandom na kojem će se dijeliti promidžbeni materijal prevencije. Također će se svim zainteresiranima pokazati i učinci djelovanja alkohola kroz prezentaciju rada s takozvanim ‘pijanim naočalama’. Naglasila bih još da će se slučaju lošeg vremena sva događanja odgoditi osim nogometne utakmice koja bi se u tom slušaju odigrala u dvorani. Koristim priliku kako bih ovim putem pozivala sve karlovačke sportašice i sportaše kao i građane da nam se pridruže na Vunsko polje i na taj način daju potporu ovom događaju – rekla je Marijeta Ćelić, glavni tajnik KŠZ-a.

Hrvatski olimpijski dan je projekt kojim se hrvatski građani potiču na bavljenje sportom i educiraju o važnosti kretanja za zdravlje a obilježava se svake godine 10. rujna.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest