U nedjelju u domu na Kalvariji s radom započinje Mala planinarska škola

Uvodnim predavanjem u nedjelju, 9. rujna u 16 sati, na Planinarskoj kući “Zvonimir Plevnik” na Kalvariji započinje s radom, 8. Mala planinarska škola – klinci i klinceze 2018., u organizaciji 95-godišnjaka Planinarskog društva Dubovac.

– Mala planinarska škola polaznike upoznaje s osnovama planinarstva i prilagođena je djeci uzrasta do 15 godina. Nastavni sadržaji, sukladno Pravilniku HPS-a, obrađivati će se na pitanjima koja su djeci bliska, na pojednostavljeni i sažet način, obogaćen društvenim, sportskim i zabavnim aktivnostima među polaznicima. Škola je besplatna za sve polaznike koji će po uspješnom završetku, na prigodnom druženju 4.studenog, dobiti diplome Hrvatskog planinarskog saveza – objašnjava Ratomir Draganjac.

Škola će se provesti tijekom mjeseca rujna, listopada i studenog, u obliku tematskih izleta a prema programu koji je dostupan na stranicama PD Dubovac www.pd-dubovac.hr ili na facebook stranici Planinarskog društva Dubovac.

Upisi su u tijeku, četvrtkom od 19:30 sati u Maloj dvorani Školske sportske dvorane Mladost, ili na broj mobitela 091 3903 311.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest