Član GK 4 rijeke Ozren Bajs najuspješniji je igrač turnira posvećenoga 20. obljetnici karlovačkog golf kluba

Nakon što su dan ranije u Glazbenoj školi u Karlovcu gdje je prije 20 godina osnovan Golf klub 4 rijeke za javnost predstavili knjigu “20 godina golfa na 4 rijeke”, GK 4 rijeke je na golf igralištu Riverside u Blatu pored Zagreba organizirao otvoreno prvenstvo kluba 21. Open GK 4 rijeke.

Najbolji rezultat 21. OP GK 4 rijeke postigao je Ozren Bajs (GK 4 rijeke) ujedno i najbolji igrač turnira u bruto, a kod dama naslov u bruto je pripao Snježani Crnoglavac (GK Riverside, Zagreb). Željko Bajs (GK Riverside) najbolji je bio u kategoriji seniora dok je kod seniorki najbolja Milka Spaić (GK Riverside). U konkurenciji juniorki i juniora najuspješniji su bili Tara Mikić ( GK Riverside, Zagreb) i Marko Tomašević (GK Riverside).

Članovi GK 4 rijeke nastupili su sa 10 igrača: Želimir Feitl zauzeo je 7. mjesto u bruto, Božidar Brajković je 14., Tomislav Pavletić 33., Hrvoje Pavelić 36., Josip Biščan 39., Mladen Horvat 40., Mario Tomljanović 42., a predsjednik kluba Josip Blašković je kao dobar i pristojan domaćin zauzeo posljednje 43. mjesto u bruto.

Nastupilo je sveukupno 43 igračica i igrača iz više hrvatskih klubova, te GC Grad Mokrice (Slovenija) i Glendale Golf Club (Kanada). Najviše u dosadašnjih 20 turnira! Organizirana je i Škola golfa za sponzore koju je vodio učitelj golfa Miro Raić.

– Naš glavni sponzor turnira, Mercedes, izložio je dva najnovija automobila koje su svi sudionici i gosti sa zanimanjem razgledali. Također smo od svih sudionika dobili pohvale za dobru organizaciju, naročito za izdavanje knjige povodom 20. obljetnice kluba, a koja je razgrabljena u tren – naglasio je Josip Blašković, predsjednik GK 4 rijeke.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest