Neočekivano težak poraz rukometaša Karlovca u Crikvenici od desetoplasirane momčadi Prve lige

U 6. kolu 1. Hrvatske rukometne lige – Jug rukometaši Karlovca igrali su u Crikvenici gdje su doživjeli neočekivano težak poraz s 8 golova razlike, 28:20 (16:11), od desetoplasirane momčadi RK Mornara-Crikvenice (nakon pobjede su deveti na tablici). Unatoč porazu Karlovac ostaje treći s 8 bodova, 3 manje od prvoplasiranog Dubrovnika a 2 od drugoplasiranog Metkovića.

Crikvenčani su predvođeni iskusnim Tomislavom Huljina, bivši karlovačkim igračem te raspoloženim za igru igračima Stanićem, Melonom i Ćupićem doslovce razbili karlovačku momčad kojoj niti jednog trenutka nisu dali da se opusti i razigra te preuzme igru pod svoju kontrolu. Crikvenčani su uglavnom vodili s 5-6 golova razlike, na trenutke i 8 razlike (22:14, 23:15 i slično …).

Kod Karlovca uspješniji od ostalih bio je Šnajder, te Horvat i Rukavina, a ugodno je iznenadio mladi Čelić s 4 postignuta gola. Prinova Begić, igravši na mjestu otišloga Obranovića, ponovno nije iskoristio šancu koju je dobio.

Istina Karlovac je igrao oslabljen bez Obranovića koji karijeru nastavlja u Njemačkoj, te ozlijeđenih Makaruna, Hrvojević, Čakarića i Bačića koji zbog ozljeda nisu nastupili. Nejasno je, međutim, kako se može dogoditi da odjednom toliko mladih igrača bude ozlijeđen, izvan pogona. Ne može to biti samo od posljedica igranja utakmica?

Za Karlovac su igrali: Radočaj, Horvat 4, Šnajder 5, Rukavna 3, Šepac, Begić 1, Čelić 4, Crnković, Mrljak, Sudarić 2, Domjančić, Frketić, Janjanin 1, Glumac.

U 7. kolu Karlovac, vjerojatno u subotu 10. studenog, u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu igra s Hrvatskim dragovoljcem iz Dugog Rata.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest