Iako desetkovani, rukometaši Karlovca nadaju se bodovima u Solinu, trenerica Rašić: Samo pobjeda dolazi u obzir

Karlovačka prvoligaška rukometna momčad u 8. kolu 1. HRL Jug u nedjelju putuje za Solin kod trenutno posljednjeplasirane momčadi lige koja je u dosadašnjih 7 kola osvojila tek jedan bod. Karlovac je na drugom mjestu sa 10 bodova, 3 manje od prvoplasiranog Dubrovnika a s istim brojem bodova koliko imaju treća Ribola Kaštela i četvrta Metković Mehanika.

Sastav momčadi koja će zaigrati sa RK Solinom i dalje određuje zdravstveni karton. Kružni napadač Ivica Frketić se zbog velike želje da pomogne svojoj momčadi prerano vratio u igru nakon povrede koljena tako da sada mora na novu operaciju i on najvjerojatnije više neće zaigrati u ovom dijelu natjecanja. Hrvojević i Crnković također neće nastupiti, Begićev nastup je još uvijek pod upitnikom, a nadaju se povratku Capana. Karlovac je i dalje bez igrača na crti … To su problemi s kojima se suočava trenerica Karlovca pa se tome mora prilagoditi i u sastavljanu momčadi.

Iako bi to za njih bi to trebala biti rutinska utakmica u svakom slučaju treba igrati odgovorno i biti oprezan.

– Neće nam sigurno biti jednostavno, ali sve ćemo poduzeti da se vratimo s dva boda. Ništa drugo ne dolazi u obzir – rekla je trenerica Rašić na ovotjednoj redovnoj konferenciji za novinare.

Bez obzira na zaista opravdan razlog Karlovac objektivno ne bi smio strepiti za bodove u Solinu. Ako i ovakvi kakvi jesu, desetkovani, ne uspiju savladati najslabiju momčad natjecanja onda bi se zaista trebali zapitati kakva je uopće perspektiva ove mlade karlovačke momčad.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest