Zasluženo, ali i očekivano rukometaši osvojili bodove u Solinu

Očekivano, Karlovac je u nepotpunom sastavu, s još uvijek podosta rekonvalescenata, donio bodove iz Solina gdje je posljednjeplasirana domaća momčad “isprašena” sa 10 golova razlike, 20:30 (10:12) za karlovačku ekipu.

U prvih 30 minuta domaćin se koliko-toliko nosio s objektivno kvalitetnijom ekipom Karlovca. U preostalih 30 minuta drugog dijela razlika u kvaliteti došla je do potpunog izražaja. Od 12:12 pa sve do 16:22 Karlovac vodstvo drži čvrsto u rukama. Pobjednik je tako već puno prije posljednjeg sučeva zvižduka bio poznat.

Domaćin je imao 10 sedmerca od kojih samo 3 nisu realizirali, nasuprot Karlovca koji je sa sedam metara imao realizaciji 3/3. Kod karlovačke momčadi opet je najefikasniji bio Ivan Šnajder sa 12 golova. U svakom slučaju zaslužena, ali i očekivana, pobjeda Karlovca koji u sljedećem 9. kolu u dvorani kraj Korane dočekuje Trogir.

Za Karlovac su igrali: Radočaj, Horvat 1, Čakarić 3, Šnajder 12 (3), Rukavina 2, Šepac, Begić, Makarun 1, Čelić 4, Bačić 2, Mrljak, Sudarić 4, Jurčević, Dujmić, Janjanin 1, Glumac.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest