Nominacije za najuspješnije u karlovačkom sportu mogu se dostaviti u Karlovačku športsku zajednicu još samo danas do 14 sati

Karlovačka športska zajednica pokrenula je proceduru za 56. izbor najuspješnijih sportaša, sportašica, ekipa i sportskih djelatnika za 2018. godinu. Osim najuspješnijih sportašica, sportaša, ekipa te perspektivnih sportaša – mlade nade, dodijeliti će se i nagrade zaslužnim sportskim djelatnicima te nagradu sportskom djelatniku za dugogodišnji rad u sportu i uspješnom sportašu/sportašici veteranu.

Klubovi su najkasnije do srijede, 19. prosinca 2018. godine do 14,00 sati dužni dostaviti nominacije za ove nagrade, na e-mail marina.c@ksz.hr a obrasci se nalaze i na stranici www.ksz.hr  Informacije se mogu dobiti i u Karlovačkoj športskoj zajednici, na telefon 654266 ili na mobitel glavnog tajnika 0994085717.

Nominacije za dugogodišnji rad u sportu (životno djelo) sportskim djelatnicima budu potkrijepljene pismenim obrazloženjem (životopisom) u elektronskom obliku kako bi Povjerenstvo za sportske nagrade utvrdilo prijedlog za nagrade temeljem dostavljenih obrazloženja.

Klubovi koji su tijekom 2018. godine obilježili 10 i više godina djelovanja kluba (u razmaku od 10 godina) informaciju dostavljaju u Karlovačku športsku zajednicu, Rakovac 1, radi dodjele priznanja.

Proglašenje najuspješnijih sportaša, sportašica, sportskih djelatnika i ekipa za 2018. godinu održat će se 25. siječnja 2019. godine u Gradskom kazalištu Zorin dom.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest