Streljačka liga Karlovačke županije okončana dominacijom muških i ženskih seniorskih ekipa SK Karlovac, te kadeta

Za seniorsku momčad SK Karlovac 1. mjesto osvojili su Siniša Kotur, Davor Trbušić i Miško Kokalović. S osvajanjem 2. mjesta iznenadili strijelci novog streljačkog kluba, SK Novi centar – Milan Belobaba, Zdenko Goreta i Damir Miletić. Nikola Grčić, Tihomir Trgovčić i Pero Žgela iz SK Kupa je na 3. mjestu. Slijede SK Dubovac, SK Strijelac HVIDR-a i SK Lola Ribar.

Kod seniorki također nije bilo dileme. Strelkinje SK Karlovac Jasmina Svilić, Laura Fot i Davorka Pernar Savić osvojile su 1. mjesto. Na drugu poziciju plasirao se sastav SK Novi centar Nada Silić, Sanja Ninković, Aleksandra Petrović, Marijana Kirin Belančić i Sunčica Stošić.

Stopama svojih starijih uzora idu i kadeti SK Karlovac. U njihovom sastavu istakao se pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji Tvrtko Veić s najvrednijim rezultatom lige od 192 upucana kruga. Još su nastupili Leon Durmić, Dino Plavetić i Marko Rebrović.

Dobre rezultate ostvarili su i članovi SK Pivovara Lovro Gračan, Marin Kenk, Luka Grčić i Josip Klipa plasiravši se na 2. mjesto, kao i pojedinačno trećeplasirani Luka Štranjger, Nino Halimović, Matej Merkaš i Matej Močnik iz sastava SK Kupa.

Pojedinačno najuspješniji senior od 30 sudionika je Milan Belobaba, član SK Novi centar, ispred drugoplasiranog Siniše Kotura i trećeplasiranog Nikole Grčića.

Seniorke, od njih samo devet koje su nastupile, moralo je Jasmini Svilić priznati da je najbolja, kao što je to moralo priznati i deset strijelaca na zračnom pištolju Vladi Cindriću koji je još uvijek nepobjedivi majstor na pištolju. Najviše su ga ugrožavali Matija Cindrić, Slavko Matanić i Boris Ramušćak ali, još uvijek mu “dahču” za vratom.

Još su jednom strijelci SK Duga Resa zaobišli ovo korisno natjecanje. Mala im je utjeha što su u natjecanju Hrvatske streljačke lige na serijskoj zračnoj puški seniorski prvaci kad na lokalnoj razini tjeraju “inat”. Ne tako davno isticali smo ovaj vrijedni kolektiv za primjer ostalim 25 klubova jer su Dugorešani prednjačili sudjelovanjem u gotovo svih šest kategorija. No, to je izgleda prošlo vrijeme.

Trebalo bi istaći strijelce SK Karlovac koji su u seniorskoj konkurenciji treći sa Nikolom Grčićem koji je i pojedinačno treći, te Sinišom Koturom i Davorom Trbušićem. Seniorkama tog kluba je spletom okolnosti izmaklo 3. mjesto, dok su kadeti u konkurenciji 10 sastava u zlatnoj sredini. I tu se među 37 mladih strijelaca istakao Karlovčanin Tvrtko Vrcić, osvajanjem 2. mjesta.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest