Trenerica rukometaša Karlovca poručuje da će u subotu igrači ostaviti srce na terenu

HRK Karlovac je u 21. kolu 1. HRL – Jug izgubio u Labinu od RK Mladi Rudar (30:28) nakon čega se na vrhu izjednačio s istim brojem bodova (29) s igračima Biograda, ali je ostao i dalje vodeća momčad zbog boljeg međusobnog omjera s Biogradom.

Trenerica Tatjana Rašić osvrnula se na utakmicu u Labinu:

– U Labinu smo prikazali dobru igru. Imali smo šanse za pobjedu, pogotovo u prvom poluvremenu. Čestitam svojim igračima na borbenosti, na velikoj želji da dođu do pobjede i na prikazanoj igri. Nažalost, napravili smo nekoliko tehničkih pogrešaka tako da se nismo uspjeli rezultatski odvojiti. Malo nas je izbacio iz ritma i crveni karton Crnkovića koji je zaradio u 12. minuti. U drugom dijelu promašen sedmerac 7 minuta prije kraja utakmice kod plus 1 za nas odnio je utakmica na stranu domaćina. Zahvaljujem se ovim putem svim našim navijačima koji su došli u Labin i bodrili nas od prve do zadnje minute.

Najavila je i subotnju utakmicu odluke s Buzetom…

– U subotu nas očekuje posljednje, 22. kolo prvenstva, utakmica protiv Buzeta u kojoj sami  odlučujemo o svojoj sudbini. Respektiramo momčad Buzeta koja je kvalitetna, čvrsta i uigrana s obzirom da već duže vrijeme igraju zajedno. Utakmica će radi same važnosti biti dosta teška, ali vjerujem da imamo snage, motiva, želje i dovoljno kvalitete da dođemo do pobjede i da zajedno s našim navijačima proslavimo naslov, a samim time i povratak u Premijer ligu – kaže Tanja Rašić.

Ovim putem se zahvaljuje svim navijačima koji su došli u Labin i bodrili ih od prve do zadnje minute. Poziva ih da dođu i u subotu u Školsku sportsku dvoranu napraviti dobru atmosferu te pomognu ostvari konačan cilj – povratak u Premijer ligu.

– Jedino što možemo obećati je to da će cijela naša ekipa ostaviti srce na terenu i dati zadnji atom snage da dođemo do pobjede – kaže Rašić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest