Derbi nad derbijima: U subotu prijepodne u Perivoju rukometaši pozivaju građane u 18 sati u ŠSD na utakmicu Karlovac – Buzet

HRK Karlovac u subotu 6. svibnja s početkom u 18:00 sati igra posljednju utakmicu ove sezone. U 22. kolu 1. HRL Jug u Karlovac dolazi RK Buzet. Prije posljednjeg kola karlovački rukometaši drže prvu poziciju na ljestvici s istim brojem bodova kao i Biograd, ali su vodeća momčad prvenstva zbog boljeg međusobnog omjera s RK Biogradom.

Pobjedom nad igračima iz Buzet naša momčad bi se plasirala u Premijer ligu pa stoga Uprava kluba moli sve navijače i ljubitelje rukometa da subotnje predvečerje rezerviraju za rukomet i dođu naše rukometaše podržati u najvažnijoj utakmici ove sezone te pomognu u ostvarenju toliko željenog cilja ulaska u viši rang natjecanja.

– Na dan utakmice s Buzetom, u subotu prije podne, imati ćemo promo-pult u Perivoju u sklopu “Proljetnih promenada”, u organizaciji Turističke zajednice Karlovca, gdje organiziramo druženje s građanima i najavljujemo utakmicu Karlovac – Buzet. Pored štanda biti će postavljen rukometni gol na kojem će svi moći isprobati preciznost i jačinu svog šuta, a da zabava bude bolja pobrinut će se plesačice. Druženje će biti između 10:00 i 13:00 sati. U 18:00 sati svi selimo u ŠSD na Rakovac na početak utakmice. U poluvremenu vas očekuje veliki broj nagrada. Naime, svaka kupljena ulaznica je ulazi u bubanj za izvlačenje, a glavna nagrada je dječji bicikl – kaže tajnik kluba Martin Galović.

Još jednom pozivamo građane Karlovca i šire da se odazovu u što većem broju te svojim navijanjem i bodrenjem s tribina pomognu našim rukometašima da ostvare pobjedu vrijednu plasmana u Premijer ligu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest