Dok veslačima još predstoje natjecanjima, rukometaši su se opuštali na promenadi družeći se s građanima

Veslači Korane su održali tradicionalnu klupsku proljetnu regatu na Kupi, a rukometaši Karlovca su subotnje prijepodne proveli družeći se s građanima na promenadi. Sve to u političkoj tišini i miru!

VESLANJE

Iduće nedjelje, 28 svibnja 2017., trener seniorske veslačke reprezentacije Zlatko Katušin, vodit će tri posade veslača Hrvatskog veslačkog saveza na međunarodnu regatu u Austriju (Linz – Ottensheim) na kojoj će za Hrvatsku reprezentaciju nastupiti i dva karlovačka veslača. Dominik Šutalo nastupit će u posadi četverac skula a Mislav Cindrić u lakom dublu.

RUKOMET

Rukometaši Karlovca

su i ove subote sudjelovali u”Proljetnoj promenadi” koju organizira Turistička zajednica Karlovca u Šetalištu dr. Franje Tuđmana. Nazočna je bila kompletna momčad predvođena svojom šeficom i ovogodišnjoj najuspješnijom trenericom HRS-a Tanjom Rašić.

Razgovarali su s građanima, dijelili klupske suvenire, a sve ih skupa zabavljale mažoretkinje. Vrećicu s poklonom od igrača primila je prva klupska šefica, dopredsjednica kluba Maja Relić, kojoj je jučer bio rođendan. Jako lijepo i pristojno od igrača! Naime, to je još jedna potvrda da je agilnih žena poput gđe. Relić u sportu potrebno puno više. A što se tiče naših – Tanje i Maje, one su poštovane i dobrodošle u rukomet kao osvježenje od bivših iz vrhuške HRK Karlovac koji su više “lamentirali” a puno manje bili konkretni i radni. No tu je bio, zatreba li kakva ispomoć dopredsjednici, samozatajni Tihomir Kasunić iz Uprave kluba. Sa suprugom, naravno. A i “vlada” RŠK Karlovac s “Đanijem” Đankovićem na čelu je iz ugode hlada stogodišnjih kestenova obližnjeg kafića sve promatrala spremna “intervenirati”. Ako zatreba, ne daj Bože!

– Nema pauze, pogotovo ne za mlađe igrače, kadete i juniore. Ostajemo u treningu do kraja lipnja kad slijedi jedno tri tjedna odmora. Zaslužili su kaj ne! – kaže trenerica Rašić i nastavlja:

– Nakon srpanjskih vrućina početkom kolovoza im slijedi ‘rukometni pakao! – u šali će vidno raspoložena i opuštena nakon što je njena momčad ostvarila željeni uspjeh.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest