Gimnastičari u Ljetnom kampu u Selcu ponosni na gimnastičarku Miu iz Rijeke koja je pjevala državnu himnu na mimohodu u Zagrebu

Bilo je publike iz Karlovačke županije tako da Gimnastički klubovi: “Filip Kok” iz Duge Rese, GK Ogulinski Sokol i GK Sokol Karlovac ne moraju strepiti za upis novih gimnastičara, a nemali mali broj znatiželjnika su tijekom kampa prilazili, gledali i propitkivali se o načinu treniranja te o upisima u klubove.

Gimnastika je bazični sport, neki bi rekli “rudarski”, ali upravo zbog sistematičnosti treniranja i razgibavanja svih dijelova tijela, svi oni koji prođu kroz treniranje gimnastike vrlo su zahvalni za nastavak sportske karijere u svim drugim sportovimaističe Šančić i nastavljaNaravno da su gimnastičari bili ponosni na “malu veliku” gimnastičarku Miu iz Rijeke koja je pjevala državnu himnu na mimohodu u Zagrebu koji sve nas podsjeća na dane slave kad smo vlastitim snagama kroz vojno-redarstvenu operaciju Oluja uspostavili nadzor nad velikim dijelom privremeno zaposjednutom području u kojem je bilo i preko 50% područja naše Županije. Kako nismo mogli biti nazočni na mimohodu to smo s velikim zanimanjem i ponosom pratili taj prelijepi događaj preko malih ekrana.

U subotu 1. kolovoza u Selcu je održana sjednica Skupštine Hrvatskog gimnastičkog saveza tako da je vrh hrvatske gimnastike imao prigodu uživo vidjeti organizaciju i aktivnosti Kampa. Predsjednik Saveza Stevo Tkalčec, Izbornik i predsjednik Tehničkih odbora muške i ženske sportske gimnastike Mario Vukoja i glavna tajnica HGS-a Iva Murat Koić nisu žalili riječi pohvale za viđeno.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest