Gradonačelnik Damir Mandić: Nema nam druge nego nastaviti ovakvim tempom

Renault Trafic Passenger

vrijedan 189.000 kuna, kupljen sredstvima HOO-a (70.000 kn) preko programa HOO-a ‘Aktivne zajednice‘ uz sufinanciranje sredstvima Grada Karlovca (30.000 kn) i Karlovačke županije (50.000 kn) te Karlovačke športske zajednice (39.000 kn) iznosom koji je ostvaren prodajom kombija marke Paugeot tvrtki ZAK d.o.o, po principu staro za novo.

– Karlovačka športska zajednica sada ima dva solidna kombija, jedan potpuno novi i jedan star tri godine, koja će biti na usluzi, korištenju našim članicama za odlazak na službena natjecanja. Ono što me posebno veseli je da će sportaši sada biti sigurniji u prijevozu, a to nam je itekako važno – rekao je predsjednik KŠZ i ZŠKŽ Želimir Feitl.

Pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za lokalni sport Siniša Krajač koji je također nazočio primopredaji novog kombi vozila istaknuo je da je ovo nastavak uspješne suradnje HOO-a s lokalnom samoupravom i lokalnim sportskih asocijacijama na projektu ‘Aktivne zajednice’.

– Zahvaljujem vam se što ste prepoznali naše projekte i aktivno sudjelujete u njima već dugi niz godina. Vjerujem da će se takva dobra suradnja nastaviti i dodatno ojačati – kaže Krajač.

Župan karlovački Damir Jelić zahvalio se HOO-u i tvrtki ZAK naglasivši između ostaloga da u ovakvim akcijama nikad ne izostane dobar rezultat.

Karlovački gradonačelnik Damir Mandić se u kratkom obraćanju zahvalio HOO-u, Županiji i KŠZ-u na sudjelovanju u financiranju ovog vozila izdvojivši njemu najbitnije a to je, kako kaže, sigurnosti sportaša prilikom putovanja.

– Nema nam druge nego nastaviti ovakvim tempom – rekao je gradonačelnik.

Anton Kostelac, suvlasnik tvrtke ZAK i šef višestruko nagrađivanog Renaultovog servisa za najbolji auto servis u državi zahvalio se na ponovno ukazanome povjerenju naglasivši kako je ovo već treći kombi marke Renault koji je nabavljen za karlovačke sportaše u njihovoj auto kući u zadnjih 15 godina.

Na kraju svečanosti Siniša Krajač je Želimiru Feitlu uručio ključeve novog kombi vozila.

Svečanost primopredaje vozila upriličen je u salonu tvrtke ZAK d.o.o. www.zak.hr u Karlovcu, Zagrebačka 15c, a prisustvovali su još i članovi Upravnog odbora KŠZ Sanja Ninković i Bruno Rogić, glavni tajnik KŠZ Marijeta Čelić i stručna suradnica za razvoj sporta Marina Capan.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest