Napore igrača i uprave HRK Karlovac da privuku navijače svakako bi trebalo nagraditi

 do 8. rujna svi će moći sudjelovati u nagradnoj igri gdje će se, također, moći osvojiti Godišnja navijačka iskaznica.

U Hrvatskom rukometnom klubu Karlovac ozbiljno se pripremaju za početak nove natjecateljske sezone. Barem se takav dojam stječe o radu Upravnog odbora jer za prvu momčad se zna da su u punom pripremnom pogonu.

Na današnjoj konferenciji za novinare neumorna dopredsjednica Maja Relić, uz pomoć članice klupskog marketinškog tima Katarine Poturica Gerić, predstavila je marketinšku aktivnost kluba za ovu sezonu – novu godišnju navijačku iskaznicu koja već ovih dana ide u uporabu. Prije koji tjedan klub je predstavio i novi dres s kojim će karlovačka premijerligaška momčad nastupiti ove sezone.

– Uz pomoć serijskog broja navijačke iskaznice moći će se ostvariti i raznorazne pogodnosti – naglašava između ostaloga Maja Relić.

– Godišnju navijačku iskaznicu moći ćete nabaviti na nekoliko mjesta u gradu. U Promenada klubu, Frizerskom salonu Sandy, Caffe baru Le Paon, Cafe baru Lavsa, Choco baru i Foto landu. Dobit ćete letak na kojem ćete popuniti svoje podatke i odmah moći platiti i preuzeti iskaznicu – dodaje Katarina Poturica Gerić.

Iskaznica košta samo 100,00 kuna i vrijedit će za sve prvenstvene i kup utakmice do konca lipnja iduće godine. Nudi cjenovno povoljniju pogodnost jer će pojedinačna cijena ulaznice biti 15 kuna. Ujedno, dodatno osigurava i pogodnosti, popuste kod sponzora HRK Karlovac (Aquatika, Fitness Off iznad Konzuma, Tehno Pal servis, Promo, Vulkanizerske usluge Busak, Ana-A, Intersport, Golf Aurora, Reta i Termotrgovina Frak).

Na Facebook stranici kluba https://www.facebook.com/hrk.karlovac/ do 8. rujna svi će moći sudjelovati u nagradnoj igri gdje će se, također, moći osvojiti Godišnja navijačka iskaznica.

Za kraj bi pozvali sve poklonike, naročito mlade, navijače, da se uključe u akciju HRK Karlovac i kupe Godišnju ulaznicu. Isto tako pozivamo građane da se odazovu utakmicama novog-starog premijerligaša i da s kupnjom ulaznice na blagajni dvorane po minimalnoj cijeni od samo 15 kuna, pomognu i nagrade napore uprave i igrača da sami prihode klubu, te da na utakmice privuku što veći broj građana.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest