Blamaža na Čavleku – slunjski “blitzkrieg” slomio Karlovčane u osam minuta i pokvario Lucijanićevu premijeru

Nova blamaža za sve malobrojnije navijače Karlovca 1919. Ovog puta tek su Gademzi bodrili domaće, ostalih simpatizera bilo je možda jedva dvadesetak, no županijski derbi privukao je podosta Slunjana pa je utakmica ipak odigrana u lijepoj atmosferi.

Slaba je to utjeha Karlovčanima, koji su još jednom teško razočarali i tako pokvarili premijerni nastup Sanjina Lucijanića na klupi nakon povratka u klub. Rezultat od 0:3 nije posve realan, no Slunjanima se obilato vratilo sve ono što su doživjeli u proteklom kolu u ogledu protiv Gaja kada su u susretu u kojem je svaki udarac suparnika završavao u mreži poraženi sa 6:2. Danas je Karlovac 1919 nešto bolje otvorio susret, sabio goste u šesnaesterac, a i tijekom cijelog susreta više su domaći imali loptu u nogama, no sve je to bilo jalovo i nekonkretno. S druge strane, Slunjani su od 19. do 27. minute pokazali kako se to radi, stvorili konkretne i teško propustive šanse i poveli sa 3:0 te do kraja susreta mirno i rutinski čuvali veliku prednost. Karlovčane je načeo Požega, drugi pogodak upisan je kao autogol Žitka, a priču je dovršio Matanić.

Nakon ovog poraza Karlovac 1919 potonuo je na minimalno 12. mjesto ljestvice, a ovisno o sutrašnjim rezultatima mogao bi pasti i za još mjesto ili dva. U sljedećem kolu narednog vikenda Karlovčani opet igraju kod kuće – protiv Savskog Marofa, no već u srijedu očekuje ih zaostali susret u Zelini. Slunj je, pak, ovom pobjedom skočio na sedmo mjesto, a u narednom kolu na svom će igralištu dočekati Mladost iz Zaboka.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest