Bejzbolaši love naslov prvaka države – ovog vikenda tri susreta u Karlovcu, dovoljne su i dvije pobjede za pobjednički pehar!

Bejzbolaši karlovačke Olimpije 83 ovog vikenda na rasporedu imaju tri (možda i dvije) domaće utakmice protiv splitske Nade SM u borbi za naslov prvaka Hrvatske. Finalna serija koja se igra na četiri pobjede počela je, naime, proteklog vikenda u Splitu iznad svih očekivanja – uz dvije pobjede Karlovčana (10:8 i 10:3), što im je dalo ogromnu prednost, iako je još prerano govoriti o konačnom raspletu.

Karlovac bi trebao biti domaćin u petak, subotu i nedjelju u 14 sati – kažemo trebao iz dva razloga. Prvi je loša vremenska prognoza zbog kojeg bi utakmica u petak mogla otpasti, a drugi, dakako, činjenica da u slučaju dvije pobjede Olimpije 83 neće biti potreban i treći (odnosno peti u seriji) susret. U slučaju da se otpadne petak pa se preko vikenda odigraju dvije utakmice, a barem jednu od njih dobiju Splićani, peti susret igrao bi se u utorak u Karlovcu.

Ako je petak još uvijek pod znakom pitanja, prognoza trenutačno ne ostavlja sumnje oko subote i nedjelje – očekuje nas topao i sunčan vikend pa zaista vrijedi doći do igrališta 4 rijeke u Grabriku i pružiti podršku karlovačkim bejzbolašima u lovu na naslov prvaka Hrvatske.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest